Emilia Forsman4 Comments

Roadtrip: Iceland and U.S.A.

Emilia Forsman4 Comments
Roadtrip: Iceland and U.S.A.

 

(English below)

Huh huh, me ollaan muutama päivä sitten Patun kanssa palattu takaisin ehkä parhaalta roadtripiltä ikinä! Kolme viikkoa sitten me lennettin Islantiin kuudeksi päiväksi, jatkettiin sieltä Seattleen ja lähdettiin ajamaan länsirannikkoa alaspäin Los Angelesiin meidän parin kaverin kanssa. Kolmeen viikkoon mahtui niin paljon mahtavia kokemuksia ja maisemia, että kaikkea ei mitenkään pysty kerralla jakamaan, kuviakin tuli otettua tuhansia. 

Tässä tulevien päivien ja viikkojen aikana lisäilen tänne reissupostauksia lähinnä aikajärjestyksessä, joten mykistävän upealla Islannilla sitten aloitetaan. Tässä kuitenkin nyt ensin vähän sekalaisia alkumaistiaisia. Alhaalta löytyy myös linkki Instagramiini, jossa olenkin jakanut paljon kuvia jo ihan reissun päällä. 

 

A few days ago me and Patu returned from probably the best roadtrip we've ever had. A bit over three weeks ago we flew to Iceland for six days and then continued to Seattle, U.S.A. From there we drove down to Los Angeles and back in sixteen days. We got so many new experiences  and took thousands of photos that it would be impossible to share it all at once!

During the coming days and weeks I will be posting about our roadtrip in chronological order so first up will be the amazing Iceland. But here is a little preview for you to begin with. Below you will also find a link to my Instagram where I have already shared a lot during our trip.