Friends in Oslo

Friends in Oslo

 

Olen nyt ollut melkein kaksi viikkoa Suomessa ja aika on mennyt kuin siivillä, tuntuu että jopa kesäkin on ehtinyt tulla tässä välissä. Vielä on kuitenkin kiva palata miettimään vaihtariaikaa Oslossa ennen kuin se alkaa unohtua mielestä.

Huhtikuun lopulla ihanat Hanna ja Mika tulivat käymään luonani, ja pitkä viikonloppu oli täynnä rentoa kiertelyä kaupungilla - ihan parasta aurinkoisien kevätpäivien viettoa siis!

Kukkafarkut Zarasta - pelkkää rakkautta! Samoin keltaiset seinät ja Oslon vallattomat ja loputtomat graffitit.

 

Käytiin kerran syömässä lounas Majorstuassa Kverneriet-nimisessä paikassa. Varsinkin ranskikset oli ihan mielettömän hyviä! Kattokaa nyt noita... Muutenkin tää mesta on TripAdvisorissa Oslon top 20:ssä, joten on ilmeisesti aika suosittu on.

 

Vaikka vaihtariajasta opettavaisinta ja tietyllä tapaa antoisinta on tietenkin se arki ja itse maailmalla selviäminen, oli ihanaa silloin tällöin saada rakkaita kylään ja jakaa osa reissusta ja muistoista heidän kanssaan! Eikä varmasti olisi tullut tutustuttua kaupunkiin yhtä paljoa ihan itsekseni.


In the end of April I had my two heart friends visiting me in Oslo. Here is some pictures of our times exploring Oslo together.