The Start

The Start

 

Jo pitkään on tuntunut etteivät Instagramin yksittäiset kuvat ja lyhyet kuvatekstit niiden alapuolella enää riitä kertomaan kaikkea sitä mitä haluaisin, joten voisi ehkä olla aika perustaa oma blogi. Tai näin olen tässä ainakin jo jonkin aikaa mietiskellyt. Ja tässä sitä nyt sitten ollaan.

Olen 23-vuotias sisustusarkkitehtiopiskelija Helsingistä, alun perin Tampereelta. Tällä hetkellä olen vaihto-opiskelijana Oslossa. Matkailulla ja kaiken asteisilla arkisillakin seikkailuilla on suuri paikka sydämessäni. Rakastan kokea uusia asioita, nähdä ja oppia lisää.

Oli se sitten kaupunki, jossa en ole aiemmin käynyt, ruoka-annos, jota en ole ennen maistanut, kaunis rakennus kotikaupungissani, jota en ole ennen sattunut huomaamaan tai lenkkipolku jolle päädyn eksymisen kautta, uudet asiat innostavat minua aina. Sisäinen pikku tutkijani on ikuisesti tiedonjanoinen. Ja visuaalisella minälläni on taas ilmeisesti synnynnäinen tahto ikuistaa kaikki mitä tielle sattuu. Joskus tartun kynään tai pensseliin, useimmiten kameraan.

Poikaystäväni Patrick sattuu olemaan valokuvaaja ja teemme usein kuvausreissuja aina etupihaltamme ulkomaillekin saakka ja kuvailemme yhdessä toisiamme ja kaikkea vastaan tulevaa. Jotenkin on jo pitkään tuntunut, että jokin oleellinen osa puuttuu, kun ei ole oikein ollut mitään sopivaa paikkaa jakaa kaikkia otettuja kuvia. Ei pelkkänä virtuaalisena galleriana vaan myös tarinoina niiden takana.

Näin on siis saanut alkunsa ajatukseni perustaa oma blogi. Täällä tahdon jakaa niin suuria kuin pieniäkin seikkailujani: reissuja, elämääni täällä Oslossa ja Helsingissä ja mitä ikinä tuleekin eteen. Haluan tämän olevan paikka, jonne voin itsekin palata fiilistelemään menneitä, jossa muistot säilyisivät tallessa, nätisti yhteen koottuna.

 

Tervetuloa seuraamaan!

- Emilia

emiliforsman
 

For a long time now I have felt like the captions below my Instagram photos are just not enough anymore - I've really started to feel like I want to share more. That's why I've been thinking it could be a good time to start my own blog. So, here we are!

I'm a 23 years-old interior architect student from Helsinki, Finland, but at the moment I'm doing my exchange studies in Oslo, Norway. I love experiencing new things, and photography has been an ever growing form for me to save all kinds of memories and  to express myself.

In this blog, I want to share my pictures not only as a visual gallery, but also as stories behind them. I want this to be a place where I can come to have look back in time and where memories will stay safe.

 

Welcome!

- Emilia