Emilia Forsman2 Comments

My Fluffy Find

Emilia Forsman2 Comments
My Fluffy Find

 

(English below)

Pakko myöntää, että itselleni syksy on monesti vähän masentavaa aikaa. En vain ikinä ole oppinut kunnolla pitämään kylmistä ja pimeistä vuodenajoista ja syksyn edetessä tuntuu, että koko ajan ajatukset siirtyvät vain tiukemmin tulevaan kevääseen. Olen kuitenkin vahvasti hetkessä elämisen kannattaja ja siksi yritänkin parhaani mukaan nauttia niistä pienistäkin asioista myös tähän aikaan vuodesta.

Yksi syksyn pimeydessä lohduttava asia on tietenkin lämpimät ja pehmoiset vaatteet. Tämä hunajaisen kellertävä karvatakki löytyi Uffilta pari viikkoa sitten 10 eurolla. Ihan kuin puettava halaus! Ja sopivasti vähän iso, jotta voin käpertyä siihen oikein kunnolla. 

Mulla on myös paha ja selkeästi ilmenevä heikkous keltaiseen väriin... Sitä sentään on syksyisin ympärillä mielin määrin!

Jacket: Uff / secondhand Finn Flare

Shirt: XLARGE

Jeans: Dr. Denim

Shoes: H&M

Photography: Patrick Karkkolainen, my edit.


I must admit I find autumn and winter a little bit depressing every year, even though I have always tried to learn to like them. But because I'm a real fan of seizing the moment, I try to find even little things to enjoy. One of them is of course warm and cozy clothes. Two weeks ago I found this fluffy honey-colored coat from Uff secondhand for 10 euros. It's like a wearable hug! So big and warm. 

I've also got a big and obvious weakness for the colour yellow... Luckily there's plenty of that around at this time of the year at least!