Blue Lagoon

 

Viimeisenä kokonaisena päivänämme Islannissa lähdimme rentoutumaan kuuluisaan Blue Lagooniin. Oikeastaan olimme ajatelleet mennä sinne jo ihan ekoina päivinä, mutta yrittäessämme varata lippuja netissä huomasimme, että tilaa olikin vasta loppuviikosta. Ihan extempore ei siis kannata paikan päälle tulla - lippuja ei välttämättä saa ollenkaan.

Yhden hengen lippuja on erilaisia 60 - 100 euron väliltä. Me otettiin noin 80 e maksavat Comfort-liput, sillä siihen kuului mukavasti kaksi naamiota, pyyhe ja vapaasti valittava juoma. Ulkona vapaassa käytössä on myös sauna ja monta höyryhuonetta ja altaalla olevasta baarista saa ostaa lisää juomia halutessaan. Parasta on kuitenkin ihana lämmin vesi ja rentouttava tunnelma. Vaikka paikalla on varmaankin aina paljon turisteja, löytää altaasta helposti omaa tilaa. Ei muuta kuin smoothie käteen, naamio naamaan ja turkoosiin veteen nauttimaan!

Tähän päättyykin sitten tarinat ihanasta Islannista tältä erää, sillä matkamme jatkui seuraavaksi Seattleen Yhdysvaltoihin. Se me ollaan kuitenkin päätetty, että Islantiin on vielä pakko päästä uudestaan ja silloin kierretään autolla koko maa! ;)


On our last whole day we relaxed in the famous Blue Lagoon. The place is always fully booked so book your tickets in advance. I recommend the comfort-ticket with two masks, a towel and a drink of choice. Despite many tourists, it was very relaxing and I can totally recommend this beautiful place!

This was now my last post from Iceland since our journey then continued to Seattle, U.S.A. Anyhow, it's already decided that some day we will return to Iceland and then we will drive around the whole country! ;)

 

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19144059/?claim=4g4k9t82gtk">Follow my blog with Bloglovin</a>